Gemini HR

Különleges elismerést kapott Fülöp Csilla és Fülöp Rózsa a Gemini HR két alapítója.

Gemini

Az Év Vállalkozója díjban részesült a munkaerő kölcsönző cég két ügyvezetője.

Az elismerést éppen a cég tizedik születésnapjának évfordulóján vehették át, évtizedes szakmai munkájukért és eredményeikért a Komárom-Esztergom Vármegye Prima Díjátadó Gálán, melyet a Jászai Mari Színházban tartottak.  

A méltatásban elhangzott: a Gemini HR elhivatott az iránt, hogy a magyar álláskeresőknek méltó munkahelyeket találjanak, illetve azon cégeknek keresik a legjobb megoldást, amelyek szintén kifejezetten magyar munkarővel dolgoznának.  A céget 2018-ban beválasztották a TOP 100 KKV közé.  

Fülöp Csilla, ügyvezető kiemelte:

„Mai napig, szívvel lélekkel csináljuk és a csapatunk is így áll a hétköznapi munkához, úgy gondolom ez volt az egyik titka, hogy megkaptuk ezt az elismerést.”

Fülöp Rózsa, ügyvezető hangsúlyozta:

„A siker másik összetevője, hogy mindenben támogatjuk partnereinket, hogy a megfelelő munkaerőt találják meg. Sokszor nem csak HR-esként, hanem majdnem mondhatjuk üzletfejlesztőként is számíthatnak ránk.” 

A 18. vármegyei Prima Díjátadó Gálát a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) Komárom-Esztergom Vármegyei Szervezetének elnöke nyitotta meg. Pordán Zsigmond köszöntőjében elmondta: Jelen körülmények között sikeresnek lenni, csak kemény és kitartó munkával lehetséges. Ezért is megérdemlik az elismerést a vármegye legjobbjai.

Kancz Csaba a vármegye főispánja hozzátette: „Nagyon sok kihívás van manapság is, de aki vállalkozásba kezd annak megvan a plusz innovációra való képessége, amely átsegíti a nehéz helyzeteken a cégeket.”

Az országos Prima Primissima díjat Demján Sándor, a VOSZ egykori elnöke alapította még 2003-ban, melynek célja ma is, hogy megőrizze a magyar értelmiség eredményeit, erősítse és fejlessze a hazai tudományt, művészetet, kultúrát. A Prima díj mottója: „Vállalkozók a kulturális értékekért.” Ennek jegyében az esemény, mely egyben a vármegyei Vállalkozók Napja is kiemelt, gyémánt fokozatú támogatója is volt a Gemini HR.

Megosztás:

Hasonló cikkek

Gemini

Kihívásokból növekedést kovácsolni

TOP témák a HR-ben 2024-re A megtartás, a közösségi média szerepe a toborzásban, a képzések iránti igények növekedése, a munkáltatói márkaépítés, a mesterséges intelligencia alkalmazása