Gemini HR Kft- 2013-óta működik. teljes mértékben magyar tulajdonú vállalat. Cégünket a 2013-as megalapítása óta megbízhatóság, szakértelem és precizitás jellemzi, mely több éves szakmai tapasztalatunkra épült.

A vállalkozásunk legfontosabb célkitűzése, hogy a partnereink részére olyan munkaerő kölcsönzési és közvetítési szolgáltatást nyújtsunk, amely maximálisan igazodik a megrendelőink változó igényeihez. Ennek elérését a szoros partneri együttműködéssel, aktív jelenléttel, innovatív megoldásokkal, elkötelezett, jól képzett csapatunkkal közösen tesszük lehetővé.

A megfelelő színvonalú és minőségű szolgáltatás fenntartása érdekében partnereink részére dedikált területi képviselőt biztosítunk, akinek a kapcsolattartás mellett az elsődleges feladata, a magas minőségű ügyfél elégedettség elérése és fenntartása, emellett a teljes projekt támogatása, a munkavállalók kiválasztásától a munkába állást követően addig ameddig az szükséges.

Alapértékeink meghatározzák a mindennapi munkánkat. Számunkra a legnagyobb érték az ember és a kapcsolat, legyen szó megbízóról vagy munkavállalóról. Épp ezért fontos számunkra, hogy az ügyfeleink mellett a velünk kapcsolatba lépő munkavállalók egyaránt elégedettek legyenek az általunk nyújtott szolgáltatással.

Az etikus működés a cégünk egyik fontos pillére, ennek megfelelően a törvényi előírásoknak való megfelelés számunkra a működés természetes velejárója.

Értékeink

Ügyfélközpontúság

Ügyfeleink és dolgozóink igényeit maximálisan figyelembe vesszük.

Megbízhatóság

Pontosan és kiváló minőségben végezzük munkánkat.

Rugalmasság

Egyedi igényeknek megfelelően gyorsan reagálunk a piac változó elvárásaihoz.

Korrektség

Teljes körű titoktartással dolgozunk.

Jogszerűség

Aktuális törvényeknek megfelelően jogszerűen dolgozunk és megfelelő jogi háttérrel rendelkezünk.

Partnereinket személyes találkozó alkalmával bemutatjuk.